Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Eigendomsrecht?

Ze hebben ons hier wat aangedaan. Nu zit mske te denken en te denken hoe ze het moet oplossen. Ze wil iets maken zodat nieuwkomers op het blog direct meekunnen en niet een heel blog moeten gaan lezen dat in juli 2003 gestart is, want dat is al een heel pak lectuur.

Ze heeft dat ene posteke al meer uitgewerkt met Broer en Broerke en zo … maar ze weet niet hoe ze dat hier moet op krijgen. En er moeten er nog een paar bij op.

En ze denkt en denkt en soms zegt ze: “wat denk je Sloef?” of “zie jij dat zitten, Slow?”. En ik pits mijn ogen toe want ik weet het ook niet en Slow … ja Slow die zegt: “ja mske, het is jouw blog”. En omdat ik mijn ogen toegepitst heb moet ik ook doen alsof ik dat niet gehoord heb hé! mskes blog? Mijn blog, jà! Tsssssss!

Previous

Den openbaren onderstand

Next

Snut snot

1 Comment

 1. 01-02-2006, 22:19:44
  Dat is een goed idee van MSke
  En natuurlijk Sloefke…het is ook jouw blogske…ge bent een snoeske da ge zo voor MSke in de weer bent. Ge krijgt een dikke knuf.
  http://marian.skynetblogs.be
  Marian

  —————————————————————————–

  01-02-2006, 22:42:21
  Alleman goed gelezen ?
  rrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrr

  En Marian kopkes geven zie !

  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  Sloef

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén