Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De stok in het hoenderhok

Van tijd tot tijd doet er zo een stokske de ronde. Daar hebben we lang over gebroed hoe we dat moesten aanpakken, want in ’t begin vonden wij dat niet plezant. Een ander beslist over wat er op je blog moet komen. Bovendien zijn die dingen te stijf opgevat met vragen en antwoorden.

Maar nu zijn we er uit! Aan stokskes doen we enkel nog mee, als we daar op onze manier een posteke kunnen rond maken, kan dat niet, geen stokske.

Over die award willen we ook nog wat kwijt. Wat het ook is en of je er nu aan meedoet of niet, het is in elk geval een uiting van waardering die je krijgt. Wil je er niet aan meedoen, ook goed, maar het minste wat je kan doen is waarderen dat iemand waardeert wat je doet.

Moet dat dan op die manier? Wel, er zijn er al velen geweest die in een reactie zetten: “leuk blog, hier kom ik zeker nog terug”, maar eigenlijk staat daar tussen de lijnen: “maak nu dat je op mijn blog zit om mijn views op te krikken”.

Waarom geven wij die dan niet door? Wel de beperking houdt ons tegen. Maar dat hadden we al gezegd.

Previous

De hinde op de scheve schaats

Next

Magic Moments

3 Comments

  1. Ik wens u een fijne maandag toe. Gelieve zich nu naar mijn blog te reppen om mij hetzelfde te wensen. Groetjes.

  2. Ik snap dat gedoe met die stokjes niet zo goed, doe er nooit aan mee

  3. Soms is een stokje wel een idee om over iets te schrijven waar jezelf niet eens aan dacht. Maar over die stokjes “wat doe je graag en wat niet,en waar erger je je aan ” …Allemaal van die persoonlijke vragen waar geen enkel mens echt de waarheid zal op geven.Zeker niet op de blogs die heel de wereld kan lezen.
    Maar dat award stokje ,daar weet ik geen weg mee en ik heb al gemerkt dat ik niet alleen ben.Ik vind het zelfs kinderachtig. Want een blogje vind jij mooi en ik niet bijvoorbeeld. Is dat blogje dan voor mij geen award waard? Ach iedereen heeft toch zijn eigen mening en wat jij mooi vindt moet ik daarom niet mooi vinden.Maar het is wel zo dat die persoon die je een award toekent apprecieert wat je schrijft en dan kan er wel een “dank je wel ” vanaf.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén