Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nieuw servies

We hebben nieuwe eetbakjes gekregen. Tot nu toe hadden Karboenkel en ik hetzelfde rood, Mouche eentje met Snoopy en Toke een rozeke! Nu hebben we elk een inox met een rubberen rand … mooi zé!
 
Maar we moesten medicijnen nemen en daarom had mske de oude nog gebruikt! Alle normale katten hier in huis, voor zover een kat normaal kan zijn, aten hun bakje vlees en de medicijn op. Omdat Mouche zo een kierewiete is had mske die alleen eten gegeven. Resultaat: Mouche heeft gistermorgen, gisteravond en vanmorgen hetzelfde bakje voor haar neus gekregen, nog steeds de Snoopy, en eet niet!
 
Deze morgen wou mske haar dus in de keuken laten eten en ons hier. Resultaat: ik heb deze morgen niet gegeten! Ik laat me niet lijmen zenne! Ik heb een hekel aan alles wat buiten “het gewone” valt. Mijn eetbakje hoort in de keuken, in de hoek aan de wasmachine, niet in het buro onder het raam!
 
Verder had mske nog snoepjes meegebracht. Dat één soort van Felix valt best mee maar die gedroogde visjes … bweuk! Toke en Mouche lusten die ook niet. Karboenkel natuurlijk wél! Die kat is een voedselverwerkende nijverheid op zich!

Previous

Vrienden

Next

Alles kan

1 Comment

  1. 13-10-2003, 17:17:31
    ***
    Zo zo , karboenkel kan dan met Oelleke meegaan , want die eet dus hondebrokken en hondesnoepjes ipv haar eigen krakskes

    Wat de medicijntjes betreft @ Moucheke… Opeten ! Tis voor je eigen goed …

    Bloodyke

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén