Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Voetbalschandaal

Tap … tap … tap! Zitten jullie er ook op te wachten? Wij eigenlijk ook niet. Maar het steekt zo wat dat niemand merkt dat ze daar weer wat lollekes verkopen en dat wij daar nu niet bepaald intrappen maar toch bepaald niet aan ontkomen. Wat voor bizars zit die kat hier nu weer te vertellen? Wel ik heb het over het voetbalschandaal. Zo een schandaal dat gans België plat achterover dreigde te vallen en de ganse wereld weer rede ging hebben om ons nog maar eens te verguizen. En we hoorden grootspraak van: “goh, dat is veel groter dan het er uit ziet” en “dat is nog maar een tipke van de ijsberg” en “iedereen gaat verschieten”.

Nu hebben wij niet rap het verschot maar … er kwam niks. Ja, hier en daar een simpele sukkelaar, klein grut, die een beetje in verdenking werd gesteld, maar waar blijft het sappige verhaal, het grote schandaal, het affront om zo te zeggen.

Al een week spreken ze over een lijst van 16, net of ze “lekkere beetjes” roepen om gans voetbalminnend België toch zeker naar elke nieuwseditie te laten kijken. Gisteren vroeg Slow wanneer “morgenochtend” eigenlijk was. mske voelde de adder onder het gras en vroeg onmiddellijk: “morgenochtend voor wie? Bleek dat deze ochtend die lijst “zou” vrijgegeven worden. Dus: tap … tap … tap!

De enige die er tot nu toe wat leut blijkt aan te hebben is Zus. Wat vindt ze daar nu zo leuk aan? Zus heeft met één van die mannen in de klas gezeten toen ze twaalf was en Zus eigen had ze de eerste stap gezet maar hij heeft drie keer geweigerd. Ocharme die jongen, zomaar in de ban van Zus geslagen! Jonge zonden hebben lange uitlopers …

Previous

Het gat in de markt

Next

Vogelmarkt

1 Comment

 1. 27-04-2006, 15:21:12
  ’t schandaal
  zal niet groot genoeg zijn zeker,
  er zijn groter die in de doofpot gaan,
  en zus ja da’s een ander verhaal,
  grtjs
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy
  x

  —————————————————————————–

  27-04-2006, 16:07:20

  Jonge zonden hebben lange uitlopers …

  Een slotzin om U tegen te zeggen.
  Tja, dat voetbalschandaal, zo’n dingen komen ook wel in andere sporten voor, denk ik, no big deal dus.
  http://mrb.skynetblogs.be
  Mr.B

  —————————————————————————–

  27-04-2006, 16:27:12
  ***
  die zin vind ik ook prachtig…. ga hem onthouden.. en gebruiken….
  knuffeltje voor jou

  http://amerone.skynetblogs.be/
  viv

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén