“Ooit” heeft Slow eens zonder erbij na te denken Mr. Sloddermans gebeld met zijn gsm.

We noemen Mr. Sloddermans Mr. Sloddermans omdat hij een sloddervos is, die alles verliest, niets terug vindt, alles vergeet en wat je maar wil.

Maar dat gsm-nummer, dat heeft hij na drie jaar nóg altijd.

mske heeft hem al gezegd dat het geen nut heeft daar op te bellen, dat ze dat niet zien en zelfs als ze het zien, ze hem niet nemen. Niks helpt. Als meneer Sloddermans mske niet kan bereiken via de vaste, dan belt hij gegarandeerd op die gsm.

En als je nu zou denken dat hij misschien hoogst belangrijke informatie nodig heeft, neen hoor … de dossiers zijn bij, het is de rustige periode van het jaar. Maar meneer Sloddermans enerveert zich als hij mske niet aan de lijn krijgt, net alsof hij verwacht dat ze aan de telefoon op hem zit te wachten.

En normaal gezien belt mske zelf terug, maar hij verstaat het dan nog van op zijn gsm te bellen waar hij het nummer van verborgen heeft en dan kan mske op het vast toestel niet zien wie dat privé-nummer is dat altijd belt.

En ja, het is weer zover!