Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De steker

“Wat is dít?” vroeg Slow toen hij vanmorgen een dikke parel op een steker van onder het buro uit haalde. mske nam het ding aan, keek even en zei: “wat is dàt?”

Maar toen dacht ze er aan dat ze, sedert ik hier in het buro woon, toch al een paar keer droge blaadjes van de droge bloemekespot moest bijeenvegen en dat ze gisteren de droge bloemekespot in ligtoestand had gevonden. En ja, daar zitten van die stekers in.

Ik herinnerde me nog de toestanden toen ik de andere droge bloemekespotten gemolesteerd had en wou me al gaan verstoppen maar mske plofte zomaar die steker in die pot en zei: “stomme droge bloemekespot”.

Previous

Schoonste compliment van de dag

Next

De regen uitgedaagd

1 Comment

 1. 13-05-2006, 10:41:33
  droge bloemekes….
  mooi, zolang er niemand tegenloopt…viezigheid dan…
  groetjes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén