Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De voorraad

De vorige keer dat ze in het hotel waren, was de bacardi op. Niet dat Slow of mske bacardi drinken maar iemand had bacardi cola besteld. Toen bleek dat die op was, zei hij dan ook dat hij een fles op de hotelkamer had en dat hij ze wel zou halen. Dat mocht niet. Hij mocht wel cola drinken met iets anders er in. Dat wou hij niet. Hij stond op en ging naar zijn kamer. Vijf minuten later stonden ze daar terug. Ze hadden toch nog een fles bacardi gevonden. Jammer maar helaas. Het was te laat.

Ook deze keer was de bacardi op. Maar hij mocht een bacardi gold of bacardi black in de plaats hebben. Ze zouden bacardi voorzien voor de volgende dagen. Dat zinde hem wel.

mske had zoete witte wijn gedronken, MQe droge. De tweede dag bestelden mske en MQe respectievelijk een glas zoete en een glas droge witte wijn. De wijn was op. Grote hilariteit bij diegenen die wat anders hadden besteld. Die zegden dat MQe en mske de voorraad wijn hadden uitgedronken. Het excuus van het hotel? Ze hadden toch zoveel gasten.

En dat voor een hotel met naam en faam?

Previous

Na-aperij

Next

Een bewogen dag

3 Comments

  1. bea

    Flauw excuus

  2. Oh..ik snap nu pas dat MQe een persoon is..uit dat vorige postje had ik begrepen dat het één of andere dienst was haha.
    Maar dat hotel koopt z’n voorraad wel érg slecht in.

  3. Gettie

    En heb je dan ook iets duurder in de plaats gekregen? Champagne wellicht hahaha.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén