Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Genies, genieën en geniaal

Nu heb ik binnenpretjes. Ik heb het er niet voor gedaan maar Slow en mske wisten toch efkes niet waar ze het hadden.

Ze zaten hier aan de pc en hadden al verscheidene keren iets gehoord en ineens was er weer dat geluid en Slow kijkt op en vraagt aan mske wat dat was. “Dat komt van jouw kant” zei mske. Ze keek onder het buro door terwijl ze iets mompelde van: “waar zit Sloef, dat lijkt op niezen”, maar ze vond me niet.

“Wel ja” zei Slow, het lijkt op niezen maar ik was er nogal zeker van bij jou kwam”.

Even later hoorde mske het weer en toen wou ze het absoluut weten, ze stond recht, kwam rond het buro en zag me liggen … op de, met nylon overtrokken, CD-draagtas, die ze ooit gekregen had van Zus om CD’s mee te nemen in de auto. En iedere keer als ik me verleg dan ritselt dat zoals ne nies.

Nu denk ik wel dat die tas verplaatst zal worden.

Previous

Zo moeder zo …

Next

Kaas

1 Comment

 1. 19-05-2006, 23:37:36
  ritsel
  Zo heb ik eens rondgelopen, en iedere keer als ik voortdeed hoorde ik iets of iemand ritselen. Maar iedere keer ik stopte hield het geluid op. Om gek van te worden! En paranoia, want ik was overtuigd dat iemand mij in de gaten hield en enkel geluid maakte als ik niet stil stond om te luisteren. Na een uurtje ofzo vond ik dan een stukje zilverpapier dat aan mijn schoenzool plakte….
  Ik voelde mij ook nogal dwaas hoor!

  Liefs en groetjes,
  Inge
  http://ingebergh.skynetblogs.be
  inge

  —————————————————————————–

  19-05-2006, 23:56:54

  hahahaha dat is wel bijzonder fijn om uw weekend mee te beginnen hé die binnenpretjes
  http://ourlipsaresealed.skynetblogs.be
  Ourlipsaresealed

  —————————————————————————–

  20-05-2006, 09:50:07
  HIHI
  zalig!!! Ik heb zo’n dingen ook wel eens voor en meestal is dat het stomste eerst!

  Liefs en een fijn weekend!
  http://hetkleinevisjeindegrotebokaal.skynetblogs.be
  visje

  —————————————————————————–

  20-05-2006, 10:32:37

  Dus: Sloefskin?
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén