Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De rosse, Sloef of ’t spook

Tsssss … Vorige week hoorde mske iets in de gang en ze vroeg: “Sloef, wat doe je?” “Niks” zei ik. Toen ze dat de tweede heer hoorde zei ze: “Maar allee Sloef, wat zit je daar nu toch te doen?” Ze kwam kijken, hoorde dat het geluid aan de achterdeur zat en betrapte de rosse. Hij was aan de deurlijst aan het knagen.

Vandaag hoort ze iets, ze zegt niets, wat later loopt er precies iemand boven op de slaapkamer en ze kijkt naar Slow. Die komt kijken! Ikke niet dus! Niemand te zien en de deur was dicht. Wat later hoort ze weer dat geluid dat ze eerst had gehoord en ze roept: “Sloef, verdorie, wat doe je toch allemaal?” Ikke weer: “niks!” en ik ging wat op het buro zitten en toen hoorde ze dat geluid weer.

Bleek dat er ze een container aan het vullen waren aan het huis hier wat schuinder over.

Ik hoop maar dat ze vanavond niet door hun bed zakken hé, want stappen op de slaapkamer en niemand daar …

Previous

Levensles

Next

Ik wou

1 Comment

 1. 21-08-2006, 18:34:26
  )))
  een glurend spook…dat wordt plezant.
  groetjes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén