Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vulpen

Schrijven met de pen zegt de Koen(e) ridder. De handgeschreven brieven van mske waren altijd met vulpen. Tot voor enkele jaren ondertekende mske haar brieven nog met vulpen.

Maar dat heeft ze stopgezet toen ze praktisch geen brieven meer moest ondertekenen en de inkt verdroogde in het pennetje, wat een heel gezever met warm water en gedasjter als gevolg had.

Er liggen hier nog twee vulpennen in de schuif, maar ik vrees dat ze er nooit meer zullen uitkomen of het zou moeten zijn op de dag dat mske beslist om ze weg te gooien.

Previous

Er was de tijd …

Next

De eerste vulpen

1 Comment

 1. 29-05-2006, 12:30:03
  ~~
  Ik schreef vroeger ook graag met vulpen, maar ik hing dan wel vol blauwe inkt, vooral mijn “schrijfknobbel” zag er altijd “proper” uit!
  http://crisje-p.skynetblogs.be
  Crisje

  —————————————————————————–

  29-05-2006, 13:04:12
  speciaal
  ik moet nog heel wat formulieren invullen waar ik dan kopijen moet van nemen en daar wringt het schoentje want je kan die afdrukken dan moeilijk lezen maar ik ben verslingert aan mijn pen,je moet er ook eerst altijd een paar testen vind ik vooraleer je de ‘ware’ gevonden hebt,ze moet goed in de hand liggen,de inkt moet perfect komen,…
  koenie,ook ridder van de pen,groet en beaamt.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder van de lach

  —————————————————————————–

  29-05-2006, 21:26:27
  Toevallig
  ben ik ook een “fan van de pen” maar gebruik ik ze ook minder en minder, waarschijnlijk door het geklieder. En als je ze verkeerd hebt gelegd waardoor de inkttoevoer is uitgedroogd, dan begint het pas: kloppen, knijpen in de vulling met plekken overal en vuile vingers tot gevolg.. En toch doe ik ze ni weg ! Grtjs
  http://fozzy1.skynetblogs.be
  fozzy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén