Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het broebeltaaltje

Het wordt erg. Dat zegt mske. Toen ze vroeger wat moest schrijven of gewoon huiswerk maken, maakte ze dat in ’t klad en schreef het dan over. Toen ze brieven schreef, schreef ze die in klad en schreef die dan over.

Met de pc hoeft dat niet meer. Ze kan verbeteren, aanpassen, veranderen wat ze maar wil in haar klad. Maar nu doet ze dat toch niet meer zeker. Neen, ze post éérst en leest dan na. En dan krijgt ze “noot” in plaats van “nooit” en mensen in haar tas.

Als ze hier op het eigen blog reageert kan ze die fouten ook nog verbeteren en aanpassen, maar als dat in reacties bij anderen of in mails gebeurt dan is dat te laat. Of ze moet daar nog een pske van mske achter sturen. Dat is toch ook te zot. Ze moet gewoon éérst nalezen in plaats van direct op dat verzenden- of stuurknoppeke te stoempen.

Previous

BOEM!

Next

Wees eens blij

5 Comments

 1. Och..zolang het niet naar een officiële instantie is dat je mailt..of ( erger) als je boos bent op iemand en die wil je eens goed de waarheid zeggen ( dán vind ik fouten echt wel stom staan haha), maakt zo’n typfout toch niet uit? Het is meestal toch wel te begrijpen hoor..hoewel..mensen in je tas..???

 2. Ik ben ook zo’n “kieken” ik druk veel te vlug op verzenden en dan zie ik tikfouten.Zoals Mizzd zegt zolang het niet naar officiële instanties gaat ,kan het niet zoveel kwaad .

  ps. Het wil hier maar niet stortregenen,

 3. gettie

  Labsussen en fauten in een woord daar kan ik tog noch een beetje mee lefen, dat is nog enichsins leesbaar (haha), maar verkeerde vervoegingen en d of t fouten, dat doet pijn aan mijn ogen hoor.
  @mizzD : inderdaad, mensen in haar tas!! Hoe verzint mske het toch maar, ze zal toch hopelijk niet met MESSEN in haar tas rondlopen!! hahahaaa

 4. Gaby

  Dat is inderdaad lastig… Ik ga dan meestal achterna huppelen in een tweede reactie.
  groetjes

 5. Max

  Dt fouten is het achterlijkste wat er bestaat waarom een T achter een D schrijven, gewoon nutteloos
  dat ze eerst in de scholen de kinderen fatsoenlijk leren schrijven zodat ze niet meer tog schrijven maar toch, juist tog hé

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén