Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bewogen nacht

Afgezaagd tot en met, maar allee, het is voorgevallen en mag dus op het blog.

mske wordt wakker, het is nog donker, wat niet zo verwonderlijk is want sedert gisteravond is het hier ook betrokken. Ze wordt dus wakker want iets dat lijkt op een krabbend geluid op het laken. Ze luistert. Het is buiten … sluipende voetstappen. Nu niet dat dat iets betekent want buiten is de straat en iedereen loopt over de straat zoals hij of zij zelf wil. Blijkbaar wil de persoon gewoon stil zijn want mske hoort een bons van iets dat in een auto belandt en de auto start en rijdt weg.

mske begeeft zich naar het klein buroke, gaat terug in bed. Het is 04.11u. Dan, net als ze bijna in slaap is, hoort ze weer gestommel buiten en denkt: “mensen ga toch verdorie in bed! Hou jullie rustig en laat de anderen slapen”. Ze slaapt en wordt gewekt door een droom, die ze nu niet meer weet. Het is 05.11. Slow slaapt nog en mske houdt zich rustig. Ineens ziet ze dat Slow naar haar kijkt. Het is 06.00. Slow stapt uit voor een sanitaire tussenstop, komt terug en valt in slaap. mske, die ondertussen het wakker liggen goed beu is, wil eigenlijk opstaan, maar denkt dat hij tegen half zeven wel wakker zal worden, dat doet hij alle dagen.

Niks is minder waar. Half zeven, Slow slaapt door. Wat heeft het lang geduurd eer het zeven uur was.

Previous

Dubbel gebruik

Next

Limburg is hier achter de deur

1 Comment

 1. 15-06-2006, 07:55:27
  Wat een rot nacht voor je
  ik haat zulke nachten, heb ze ook weleens….toch wens ik jou een fijne dag……liefs viv
  http://amerone.skynetblogs.be/
  viv

  —————————————————————————–

  15-06-2006, 08:55:41
  wij,mannen
  net als je denkt dit of dat nemen ze voor gewoonte aan,vb om half zeven wakker worden,doen we het ‘natuurlijk’ anders,gek é die mannen….over het respecteren van gewoontes bij personen van het vrouwelijk geslacht,ook wel dames,vrouwen,juffrouwen,… genoemd hebben we het wijselijk niet.
  koenie,’zot’ van gewoontes,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder van de lach

  —————————————————————————–

  15-06-2006, 11:41:06
  Ik, vrouw
  heb dan wel de gewoonte om héél stillekes te blijven liggen om die zalig soezende, zoete Slowke niet wakker te maken.

  mske, “zot” van alles en nog wa …
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  15-06-2006, 11:54:23
  ***
  Ik ben er nog eens opgeraakt!!!!! Bijlezen is dus de boodschap. Fijne dag nog met een misschien een middagdutje??
  http://makenanasday.skynetblogs.be
  nana

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén