Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Obstakels

“Verdorie” zegt mske “je kan hier nergens door of er loopt iets voor je voeten”.

Ze kwam net binnen met haar handen vol tassen en had daarbij moeten opletten dat ze niet over de konijnen sjoempelde. Die waren er op uit om te ontsnappen.

Gisteren was Slow snel iets in de auto gaan halen en had éven het poortje open gelaten en die kwibussen zaten al buiten. Gelukkig heeft hij maat 47-48 waarmee hij onmiddellijk de verdere doorgang van die rebellen afsloot.

Toke en Mouche doen dat ook, maar dan binnen.

Ik doe dat niet. Ik moet zeggen dat ik het ook niet goed snap, als ik voor mskes voeten zou lopen riskeer ik een malheur, als ik achter haar loop moet ik alleen maar opletten dat ze niet ineens stopt.

Previous

In het nieuws : er is geen nieuws

Next

Tja!

1 Comment

  1. 21-06-2006, 13:43:24

    is pijnlijk als je er tegen loopt hé
    http://borriquito.skynetblogs.be
    Borriquito

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén