Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De roze sportsupporters

Nu efkes iets over een rare hersenkronkel die sommige mensen hebben, volgens mske dan.

mske staat meestal zo wat aan de kant van de sukkels die in de val van het systeem vallen. Uit ervaring weet ze dat je je mag weren als een duvelke in een wijwatervat en dat ze het je er niet gemakkelijker op maken. Dus was ze onlangs opgelucht toen de zaken hier zich wat ten goede keerden, maar ook dat de zaken van haar laatste mentale beschermeling zich ook leken op te lossen.

Toen ze vorige zaterdag te kennen gaf, eigenlijk heeft Slow dat voort verteld, dat ze blij was voor die kerel, kwam de vraag of dat was omdat hij een “good looking boy” was. Huh? Is die “good looking boy”? Dat weet mske niet, ze ziet zoiets niet. Dat komt ervan als de “best looking” in huis woont, zegt ze.

Mede daarom supportert ze ook in stilte voor Tom Boonen, want de manier waarop die van de pers bezig kunnen zijn over de vrouwelijke fans stoort mske nogal.

Logische volgende vraag? Vallen al zijn mannelijke fans dan op mannen of gaan ze er gewoon van uit dat vrouwen niet van sport kunnen houden?

Previous

Waarom bloggen?

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 10-07-2006, 17:40:35
  ms-ke
  effe bijgebeend, wééral.
  Boonenfans al da niet vrouwelijk tis maar waar ge opvalt he
  De pers, één klucht als je het mij vraagt, maar dat doe je niet he?
  tot gauw, groet!
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Kathy

  —————————————————————————–

  10-07-2006, 18:47:29
  aiai
  uw logische vraag is me nu te moeilijk, mijne kop staat er niet naar…eigenlijk moet ik dat hier niet zeggen, maar ik moet wel want eigenlijk ga ik iets zeggen over dat vorig postje. Dat vind ik vréeeeee sjiek, echt waar.
  veel groetjes, ‘k ga nog wat rommel maken …al zoekend
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  10-07-2006, 22:21:33
  tommeke – bommeke
  beste ms,in den zelfde humo waar het ‘prik’ groepje in staat,prijkt een interview met de vriendin van TB,er staat ook een foto bij……vermoedelijk dat het daarom komt dat vrouwen ‘zot’ zijn van den tom.
  koenie,van iedereen zot,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén