Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Speedy Gonzalez

Siesta tot in de perfectie! Uit je bed rollen om een crèmeke te eten.

Zoals altijd is Slow “knip” wakker en moet mske eerst even haar bewustzijn terug vinden. Op die kleine tijd hoorde ze de kreemkar, sprong uit bed, riep over de balustrade: “Slow, kreem”, meer tijd heeft ze niet want we hebben al verteld wat voor een Speedy Gonzalez die kerel is en als ze beneden kwam stond de voordeur tegen. Ze zette zich hier op de stoel en Slow bracht de ijsjes binnen.

“Het is niet naar zijn voeten dat hij kijkt hoor” zegt Slow “die zit gewoon te gsm’en”. Momenteel is hij toch terug voor de derde keer gepasseerd. Ze zullen hem gezegd hebben dat hij de vijf straten moet doen.

Previous

Werk of geen werk

Next

Kapitein Zeppos

1 Comment

 1. 14-07-2006, 18:04:26
  genoten!
  niet zo van sloddermans perikelen,
  dan wel van het siesékes-avontuur en de ijskar-rituelen,
  gegroet sloef & co
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Kathy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén