Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Rustig dagske thuis

Klein verhaalke, dat niet ons overkwam maar toch aan iemand die ons na staat.

Het jonge koppeltje is er niet vies van om met de ouders of tantes en nonkels op stap te gaan. Het jonge koppeltje is van het soort dat niet naar leeftijd kijkt. Op de dag dat ze besluiten een dagje naar zee te gaan, vragen ze de ouders van de jongen mee, maar die gingen eens rustig thuis blijven.

Iets voor Wetteren valt de auto van het jonge koppeltje in panne en ze bellen … zijn ouders. Die mensen springen in hun auto, rijden de toch niet geringe afstand. Het jonge koppeltje wacht en tijdens dat wachten krijgt de jongen een aanval van hoogdringendheid. Hij stapt over de vangrail en gaat zich een goeie boom uitzoeken.

De ouders arriveren, repareren de auto en beslissen dan maar in Wetteren iets te gaan drinken terwijl het jonge stel voortrijdt.

Aan de kust aangekomen merkt de jongen dat zijn portefeuille uit zijn broekzak verdwenen is. Waar kan die nu toch gebleven zijn? … Bij die boom natuurlijk!

Ze bellen wéér zijn ouders op, die mensen waren ondertussen een paar afritten verder richting thuis en keren nog maar eens terug. Ze zoeken de desbetreffende boom en vinden de portefeuille.

Ze hebben er tenslotte toch maar een dagske aan zee van gemaakt!

Previous

’t Stiet zoude der van krijgen

Next

Te vriendelijk

1 Comment

 1. 13-08-2006, 16:05:42
  gelezen
  van bétweters , bloedrukken, en verloren voorwerpen,
  gelukkig war er de zee nog om even te verpozen
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  KATHY

  —————————————————————————–

  13-08-2006, 16:18:42
  Bijgelezen)
  Effortil ken ik ook goe hoor (laatste keer bloedruk 8/5)…’t is niet ongezond, alleen maar vervelend, precies of ge zit constant op een zwiermolen….
  Laatste verhaal, hoedje af, plezant om zo’n mensen te kennen! enne wat insmiratie betreft…hier eigenlijk ook op een laag pitje..enne nog gelezen..mss wat meerdere weken gewoon zomerweer terug, wie weet!
  Groetjes)
  http://dendwarsligger.skynetblogs.be
  nicole

  —————————————————————————–

  13-08-2006, 16:20:21
  )))
  ewel dat is nu ne keer sjanse van de bovenste plank…
  groetjes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén