Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De betweter … jawel, drie keer is scheepsrecht

Al zijn er nog tal van zaken te vertellen, we gaan dat niet doen, je kan niet over één en dezelfde bezig blijven. Maar het volgende gaan we jullie niet onthouden.

“Samen uit, samen thuis” had Jan beslist. Dus besloten ze maar achter elkaar te rijden om de man bij hem thuis te gaan afzetten vooraleer ze naar het hotel zouden gaan.

Maar “hij” deed een fausse manoeuvre en daardoor zag hij R. niet meer rijden. Maar hé, dat was toch geen probleem! Daar wat verder reed een zwarte auto en hij ging die volgen. Hij volgde.

Ergens in een erg sjieke wijk reed de auto een oprit op. Een man met een aktetas stapte uit. Hij stopte, draaide en parkeerde, klaar om weg te rijden. En daar stonden ze.

Tot hij ineens met een schrik opmerkte: “die auto zet zijn motor stil en die man met de aktetas staat heel argwanend naar ons te kijken. Dat is de auto van R. niet!”

Hij startte de motor en stoof weg.

Kijk, als het waar is wat hij beweert en de auto die hij volgde van hetzelfde merk was als die van R., dan heeft het toeval hem een lelijke loer gedraaid.

Maar mske heeft enkel weet van het feit dat hij een zwarte auto volgde, het merk kon ze niet zien.

En slow? Efkes vragen … zwzwzw zwzwz zwz zwzwzwzwz zwz zwzwzw? … Zwzw?

Slow heeft dat ook niet gezien.

Previous

De betweter … nog eens

Next

Niet in ’t Frans, niet in ’t Duits. In ’t Nederlands!

6 Comments

 1. Tja..hij moest wát toen hij de boel kwijtraakte..maar er zijn wel érg veel zwarte auto’s op de weg hè! hehe.

 2. ms

  Ik moet toch niet zeggen dat hij daarna wel als gek met die auto heeft gereden en dat ik me geblutst voelde na dat ritje in die blikken doos.

 3. Wat was het? een jeep? volgens mij bestaan er helemaal geen blikken dozen van auto’s meer hehe!
  Maar dat sommigen als gekken rijden waardoor je het idee hebt de hele auto van binnen van dichtbij gezien te hebben..ja, dat geloof ik.

 4. ms

  Neen, geen jeep, een oude blikken doos op wielen. En mijn knie knotste constant tegen die hendel om de ruit open te draaien. Ik zat daar namelijk wat scheef in aangezien hij nog iets groter is dan Slow.

 5. Een hendel om het raam open te draaien?? amai..dat was écht een oud barrel! wist niet dat die nog bestonden..auto’s met zo’n hendel hahahaha!

 6. ’t Zijn vreemde gedragingen ,die man heeft verzorging nodig !!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén