Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Wa zijd aan’t doen jongen?

mske wordt wakker, ze draait zich nog eens goed om en kijkt ondertussen op de wekker. Zeven minuten voor vier. Ze hoopt dat ze terug in slaap gaat vallen als ze het geluid hoort: “bonk – scratch – bonk – scratch – bonk – scratch – bonk – scratch – …” “Oei” denkt ze “ik heb de deur waarschijnlijk dicht gedaan en die geraakt niet aan de kattenbak”. Dus staat ze op en komt tot halverwege de trap, waar ze ziet dat de deur toch op mijn kier is en ze zegt: “Sloef, wat zijde aan ’t doen jong?” Het geluid stopt en mske gaat terug naar boven, waar ze zich weer zalig nestelt en jawel, in slaap valt.

Ze droomt dat ze met haar kabaske en een farde op het gemeentehuis haar beurt afwacht voor een afspraak met???. Het is haar beurt, ze gaat binnen en ze wordt wakker van dat zelfde “bonk – scratch – bonk – scratch – bonk – scratch – bonk – scratch – …” geluid. Ze kijkt op de wekker. Het is 26 minuten na vijf, de moeite niet meer om te komen kijken.

Hier beneden vindt ze niks. En dan bedenkt ze dat dat misschien ik niet was, maar hiernaast. En nu beklaagt ze zich natuurlijk dat ze om vier uur niet komen kijken is wat ik aan het doen was. Ze heeft wel gezegd dat ze me vannacht in de gang gaat sluiten samen met de kattenbak!

Previous

De lottoballen bollen verkeerd

Next

De winter komt op kousenvoeten …

1 Comment

  1. 02-11-2006, 07:31:31
    dat wordt gezellig haha
    liefs viv
    http://amerone.skynetblogs.be/
    Viv

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén