Tante Wis was de zus van mskes grootvader en zij was goed voorzien, zoals men dat noemt. Klein mske en Broer zegden altijd dat ze er zonder problemen een tas koffie met ondertaske kon op zetten. Tante Wis drie bezen geven was dan ook nogal een opgaaf. Door het feit dat in die tijd dat bepaalde kledingstuk meer op een harnas leek, leek het net of je door een stoomwals gepakt werd.

Tante ms begon zo rond haar 50ste ook zo rondborstig te worden, maar tante ms trok daarom geen zwarte jurk aan waardoor ze op een kast ging gelijken maar bleef normaal doen.

Enkele jaren terug was mske nog een smalle lat, maar toen, door “het ding” veranderde er ook het één en ander, zodat Broer eens lachte en zei: “je lijkt op Tante Wis” maar mske vroeg of hij het patroon niet zag. Neen, dat zag hij niet. “Wel” zei mske “het is telkens de dochter van de Broer” en iedereen keek nogal plots richting Nichtje en mske zei: “zij is de volgende”.