Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slow en het sjakosjke

Op een bepaalde manier is Slow wel erg verstrooid; maar enkel en alleen op dat ene gebied. Zo vertrekt hij en komt terug want hij heeft zijn portefeuille vergeten. Zijn bril blijft gegarandeerd in de auto achter, de sleutel … tja. Een steeds weerkerende vraag is: “waar is mijn autosleutel?”

Er is een zeer eenvoudige oplossing voor dat probleem, maar toen mske die eens gaf en zei: “ik zal je eens een sjakosjke kopen” was hij daar precies niet erg gelukkig mee. Hij gaf daar een antwoord op dat we hier niet kunnen zetten omdat ze ons anders van discriminatie kunnen betichten.

mske heeft dan eens heuptasjes gekocht, maar dan dierf hij nog zijn portefeuille daarnaast leggen. Maar die zijn ondertussen al naar de heuptaskeshemel.

Gisteren vroeg hij of ze zijn portefeuille niet kon wegsteken en mske keek eens naar het floddersjakoske, dat ze hier op de koers bij de Lotto had gekregen. Dat ding barst bijna uit zijn voegen met enkel de hoogstnodige dingen van haarzelf. Dus gaan ze nu terug elk zo een heuptasje kopen, dat is pas gemakkelijk.

Previous

Slow en de sleutel

Next

Julleke

1 Comment

 1. 17-09-2006, 19:29:25
  ))
  heel gemakkelijk zolang je het niet afdoet…’t kan ook verloren raken. (niet dat ik jullie courage wil afpakken hoor)
  saluuukes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén