Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bel de belbus

En stil dat het hier is. Buiten het gerikketikketikke … van mske die aan een zwaar dossier bezig is, is hier niets te horen. Slow is er niet. Neen, die is naar St. Truiden. Toen de auto enkele weken terug niet wou starten, bemerkte de garagist van hier achter het hoekske dat er wat aan scheelde dat hij niet kon maken. Hij gaf een adres in St. Truiden en de goede raad, daar niet te lang mee rond te rijden. Maar Slow en mske konden de auto niet missen. Nu wel dus. En vanmorgen reed Slow richting St. Truiden. Ze hebben hem daar maar ineens gehouden. De auto hé! Slow niet. Die belde naar mske om te vragen of ze voor hem een belbus kon bestellen.

Die belbus … altijd een avontuur op zich. Die vertrekt namelijk aan het station vier minuten nadat de bus van St. Truiden toekomt. Blijkbaar is dat geen probleem en kan de buschauffeur de belbuschauffeur verwittigen bij eventuele vertraging.

Spannend hé!

In elk geval zit mske hier nog ± een uur alleen en het hangt haar voeten uit.

Previous

Ochtendhistorie

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 15-11-2006, 12:14:10
  soms is dat
  akelig zo stil in huis hé….liefs viv
  http://amerone.skynetblogs.be/
  viv

  —————————————————————————–

  15-11-2006, 12:39:31
  yo !
  dag M, gewoon om te zeggen dat ik ne keer bijgelezen heb………hoop dat je ok bent voor de rest………

  http://anima-negra.skynetblogs.be/
  anima-negra

  —————————————————————————–

  15-11-2006, 12:41:56
  ))
  een goed ding die belbus, zeker in zo’n geval…een luxe.
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  15-11-2006, 12:59:26
  Hoop dat
  Slow al terug thuis is.
  Schandalig veel geld voor die kaarten hé, maar ik had in juni al geinvesteerd, heb toen burendochter op mijn kosten meegenomen naar den Robbie en mocht nu op hun kosten mee naar den George) Maar nu leven en genieten is wat telt, we hebben net als jullie denk ik dit jaar zelfs nog geen weekend van huis geweest.
  Groetjes
  http://dendwarsligger.skynetblogs.be
  nicole

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén