Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een witte kattekop

Slow had voor mij een kadooke bij. Alhoewel “kadooke”? Een witte whiskaskop waar ik kan inliggen.

Hij heeft die gekregen van iemand die geen kat meer heeft. Eigenlijk van een raar iemand, want die iemand had blijkbaar nooit een kat gehad, de partner wél!

Maar de partner was weg gegaan en had de kat mee genomen en nu wilde die iemand alle kattenspullen weggooien. Een volle zak kattenbakvulling, zeker 5 dooskes vlees en die witte whiskaskop.

Slow en mske kennen de partner niet en dus bracht Slow het ganse boelke mee naar hier.

“Eerst ontsmetten” besliste mske maar ik zie aan haar gezicht dat ze denkt dat ik daar niet in ga willen. Ik slaap graag in een doos of in mijn fruitkisteke, maar in een witte whiskaskop …

Previous

Videocassettes volzet

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

  1. 27-09-2006, 15:51:32
    katten…
    als die van u zijn zoals die van mij gaat dat met die kop niet lang duren. Ik heb hier nog zo’n mooi gewatteerd stoffen huisje staan. Ze hebben daar een tijdje, lees enkele dagen om beurten in gelegen. Toen is het gegaan zoals met alle nestjes: als het nieuw eraf is, zijn ze niet meer geïnteresseerd en verhuizen ze. Als puntje bij paaltje komt liggen ze ten andere toch nog het liefst met zijn drieën dicht tegen mij aan gepropt in de zetel. De vierde heeft wat meer afstand nodig.
    http://schaduw-zijde.skynetblogs.be/
    schaduw zijde

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén