Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De dansende tram

En toen zagen ze de Rebel en Wachtebroer en Wachtebroer vroeg of ze tijdens de match niet liever bij hem kwamen zitten want Betty en Wes kwamen toch niet.

Maar al snel miste mske haar plaatske tussen de duiven en onder de balk, want ze had vergeten waarom ze vorig jaar eigenlijk niet zo graag ging. Een brulaap twee rijen ervoor en één een rij er achter, die de ganse match de eigen spelers uit kafferen. Poeh … mske wordt er kriegel van. Bovendien had een man de rij voor hen zijn kinderen mee. Die bleven dan niet bij pa zitten maar moesten om de vijf voet geld hebben voor een cola. Op een zeker moment heeft Slow gezegd dat de kleine kon zitten of dorst hebben. Er over is er over. Aan het tempo dat ze daar bier aandragen, kunnen ze al beter een vat aanhalen en er gaan onder liggen. Tot daar de drankhistorie.

Dat er ondertussen op dat veld nog wat te beleven viel … daar zeggen we niet veel over, maar op een zeker moment vlagt de vlagskesman voor een fout die er geen is. Die krijgt natuurlijk direct een gefluit van de spionkop. Die slaagt er toch in van dat nog enkele keren te herhalen. Het fluit- en boeconcert dat daarop volgde heeft minuten en minuten geduurd. Dat snapt mske niet, dat moeten die mensen toch ook weten dat je niet zo een hele grote groep kan noch mag uitdagen. In elk geval ging de match vanaf dan normaal door. Misschien had de kerel schrik gekregen. Die spionkop zit daar zomaar met enkele duizenden achter zijn hielen in zijn nek te blazen.

In elk geval besloot mske dat ze, ondanks ze lager zaten en beter zicht hadden, in het vervolg toch boven ging zitten.

Toen ze naar de auto stapten, stond een grote groep zingende en dansende supporters op de tram te wachten. “Amai” dacht mske “als die daar allemaal op moeten”, maar de trammaatschappij is daar op voorzien waarschijnlijk en er kwam een dubbele. Even later, nadat allen waren ingestapt, ingestegen of wat dan ook, vertrok de tram al zingend en al dansend het hoekske om.

Previous

Sterke schouders

Next

Minder is geen verbetering

1 Comment

 1. 01-10-2006, 19:51:09
  Wij
  lazen uw commentaar op ons blog.En eigenlijk hebt u wel gelijk wat u daar zegt.Op het andere nog even, daar word aan gewerkt!
  U schrijft leuke dingen al zien wij er toch een zekere weemoed in.(op uw blog)
  http://dark-and-light.skynetblogs.be
  Chili-Pepper

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén