Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Jaja maar ja …

Slow en mske zijn met Amke gaan winkelen. Het is bijna Amke’s verjaardag en nu met het slechter wordende weer … En ja, ze hebben zich geamuseerd. Amke vindt alles “mooi” … jaja … Tegen het laatste bloesje aan werd ze moe. Ze viel dan ook in de auto in slaap.

Maar toen ze aan de Colruyt kwamen, heeft mske haar wakker gemaakt, dat vond mske dan wel jammer, maar ja. Ze gingen de zandbak afhalen die mske uiteindelijk, met het oog op het nog altijd mooie weer -jaja, tot die zandbak er zal staan-, besteld had en die vandaag mocht afgehaald worden. Dus deed Amke haar oogskes open en “zandbak hier” en “zandbak daar” en haar kwebbelke stond niet meer stil.

mske heeft haar haar dan nog in de kar gezet en een beetje zottekes gereden en ze hebben heel erg moeten lachen.

Practisch, als Amke altijd is, bekeek ze die planken nogal kritisch en vroeg hoe je daar nu zand in kreeg. Ze hebben dan maar uitgelegd dat die nog ineen moest gestoken worden en dat papa daar zand ging voor halen.

Thuis deed Zoneke of hij van niks wist en zei: “ha! dat zijn planken”. Amke heeft hem dan maar efkes gebrieft en Zoneke lachte en hij vroeg: “en wie gaat er voor dat zand zorgen?” Op het antwoord heeft hij niet te lang moeten wachten.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Ken je bloggers

1 Comment

 1. 05-10-2006, 16:04:54
  eens raden:
  ze zijn naar de zee om zand?????
  saluukes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén