Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Winkelen met Amke en Ella

De dame die voor Slow en mske aan de kassa van de GB stond kreeg drie zakjes, tezamen met haar rekening, in handen gestopt. Ze bekeek ze en zei de kassierster dat ze de zakjes aan Amke en Ella mocht geven.

Het bleken drie ventjes te zijn van onbekende oorsprong. Maar tot daar toe, Amke en Ella vonden ze schattig. Buiten hingen vlaggen waarop de actie aangekondigd werd maar dat hadden Slow en mske natuurlijk niet gezien.

In de Colruyt stond allerlei om te proeven. Slow en mske lopen daar normaal gezien voorbij maar aangezien er ook colaflesjes, van het gummi knabbelsoort, en nog chocolade en nog een soort gesuikerde ringetjes stonden hadden ze er toch aan Amke en Ella gegeven. Zodoende noemde Amke de Colruyt een lekkere snoepwinkel.

Toen mske dat wat verder tegen een medewerkster van Colruyt vertelde, zei deze lachend: “dat zijn weer klanten voor de toekomst”.

Ziezo, nu weten we waarom ze ’t doen sie!

Previous

Winkie

Next

Industriële spionage in de keuken

4 Comments

 1. olive

  als bij ons bij albert heijn alle proeverijen net zjin bijgevuld, kan je er een heel maal mee doen, inclusief een gratis kopje koffie

 2. In Sluis is er een warenhuis(je) waar de koffie altijd klaar staat . De kleinkinderen gaan er graag heen en ik ben ze onmiddellijk kwijt als we er binnenstappen…ik vind ze terug aan de gratis automaat met warme chocomelk!
  Zouden ze later ook klant worden daar?

 3. ms

  Bij onze Colruyt staat er maar heel af en toe eens koffie om te proeven, maar wijn staat wel altijd en dat onmiddellijk bij het binnenkomen. Gelukkig is dat meestal rode wijn want die drinken wij niet.

  Als het witte is of champagne of cava dan proeven wij wel eens, tenminste als er niet meer gewerkt moet worden.

  Als je de gangen in een iets andere volgorde doorloopt kan je ook wel een ganse maaltijd bijeen krijgen, alleen staan de aperitiefhapjes en de dessertkoekskes in dezelfde gang, maar na het vlees. Maar daar kan je natuurlijk ook een mouw aan passen.

 4. hahaha,dat lijkt wel een gratis maaltijd!!!

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén