Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Bong bong krak boem

“Hoe jij zo stil kan liggen’s nachts, is me een raadsel” zegt Slow tegen mske en hij vervolgt met: “ik ben al dikwijls komen luisteren of je wel nog ademde”. Het is algemeen geweten dat mske in slaap valt en blijft liggen. Van het onbewuste draaien en keren, waar de wetenschappers het over hebben, daar heeft mske hoegenaamd geen last van.

Slow niet, dat is een wezzelaar … die ligt geen minuut stil en waar heeft dat toe geleid? Pas op hoor, niet lachen, of toch niet dat mske het ziet … ze zijn door het bed gezakt! Zo maar deze namiddag tijdens de siësta! Eerst “bong” en daarna nog eens “bong”. De schuiven lagen op de grond en hun hoofd lag lager dan hun voeten. Er is een dwarsligger doorgebroken waardoor de plank van de schuiven het ook niet gehouden heeft. mske zou dat zo kunnen maken, maar dan moeten ze eerst ergens een balkje op maat laten zagen.

Slow heeft het inmiddels opgelost door het dwarsbalkske aan het voeteneind er ook uit te halen en de lattoflexen op de grond te leggen met de matras daar op. En dan zegt hij zo tegen mske: “leuk als je een dringende sanitaire stop hebt ’s nachts … dan moet je eerst nog aan hordenlopen beginnen”. “Och” zei mske “rol toch gewoon door de gaten van de schuiven”.

Previous

Vrijheid blijheid, meestal toch

Next

In elk geval een brug

1 Comment

 1. 06-10-2006, 18:02:29
  hahaha
  *lacht zich een bult zonder dat Ms’ke het ziet*
  http://kaatjes.skynetblogs.be
  kaatje

  —————————————————————————–

  06-10-2006, 18:33:20
  ja zeg
  ge gaat nu toch niet zeggen dat dat bed in elkaar zakt van gewoon stil te liggen?
  http://beesken.skynetblogs.be
  beesken

  —————————————————————————–

  06-10-2006, 21:56:30
  Candid Camera
  Een glimlach bij het visualiseren van wat zich in jullie slaapkamer heeft afgespeeld. Echt zoiets om in een zwart wit filmpje van laurel & hardy.
  http://g-man.skynetblogs.be
  G-man

  —————————————————————————–

  06-10-2006, 22:27:16
  kom uit de bedstee…
  neet, neet slow heeft ms niet ‘gepakt’
  maar toch zijn ze door het bed gezakt
  ms zegt,ahum, door het vele bewegen
  heeft een dwarsbalkje het begeven
  koenie berlingo,die vindt dat je alzo je been breken,groet
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén