Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het schommelpaardje

Zoneke en mske telefoneren. Opeens vraagt een fijn stemmetje of omaSlow aan de telefoon is. “Ja” zegt Zoneke “moest je omaSlow iets vertellen?” “Ja” zegt Amke en ze vertelt mske dat het grote schommelpaard bij hen staat maar het kleine schommelpaardje …” “Het kleine schommelpaardje zit nog steeds in Amke’s schuif hoor” verzekert mske “en bovendien is er nu ook een klein schommelpaardje in Ella’s schuif”. “Ah” zucht Amke opgelucht om dan verder te gaan met “omaSlow, mijn schoenen liggen in het ballenbad”.

Zou ze nu ongerust geweest zijn dat het schommelpaardje uit de schuif zou verdwenen zijn? Of twijfelde ze of ze het wel goed opgeruimd had?

Previous

Dom program

Next

$%£#§*

1 Comment

  1. 17-10-2006, 01:01:30
    Hi
    zo te lezen is het wel haar vriendje, nog een heel fijne nacht….liefs viv
    http://amerone.skynetblogs.be/
    viv

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén