Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Schommelpaardje

Wat te doen voor pasen voor een kindje van nog net geen 6 maanden? En mske keek overal en overal … en plots zag ze een houten schommelpaardje, nog zo van het model waar je het kindje moet in zetten. En ze dacht: “dat is het!”

Maar ze dacht Amke nog niet stevig genoeg zit om gevaarloos in dat paardje te zitten en dus gaat ze dat in gedachten houden voor Amke’s eerste verjaardag. Alhoewel … stel dat, met het gewone percentage tegenslag in mskes leven, ze op dat moment dat paardje niet meer vindt?

Zou je het niet gaan halen mske?

Previous

Kort samengevat

Next

Websiting

1 Comment

  1. 11-04-2004, 17:41:47
    doen!!
    gewoon gaan halen dat ding!!!
    we hebben hier thuis ook lang zo’n oud schommelpaardje gehad. Wijzelf en alle kinderen die vaak kwamen spelen, hebben daar heel veel plezier aan gehad! Vanaf dat een kindje zelf kan zitten, kan je het er al inzetten (eerst nog zelf duwen, en het kindje vasthouden – later kunnen ze er zelf mee schommelen…)

    Lien

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén