Het mooie kastje dat zo mooi staat tegen de living muur … jà? Maar wat steken we er in? In de bovenste schuif dan maar de gehaakte reservelapjes. En wat nog?

En toen Slow en mske een tijdje terug een doos tweedehandsboeken op de kop konden tikken, zaten daar peuterboekjes in, zo goed als nieuw. En mske stopte de boekjes in de tweede onderste schuif. En toen Amke kwam, toonde mske haar de schuif mét inhoud. Toen ze dan 2 roze klakskes hadden gekregen had ze die bij die boekjes gestopt en bij het volgende bezoek de schuif geopend.

Vervolg gekend of moet ik het vertellen? Bij het vorig bezoek, nam Amke Slow’s hand en zei: “Kom Slow” en ze stapte naar het kastje en wees op de schuif. En ja hoor, de boekjes waren er nog, maar bovendien een ballon en de kleurige kijker. En mske besloot dan maar de twee onderste schuiven te reserveren: één voor Amke, één voor Ella.

En volgende keer als ze komen zal er in die tweede schuif misschien wel een pakske wafeltjes zitten.