Voor diegenen die niet hondgezind zijn, een welgemeend excuus, maar zolang we er kunnen over schrijven gaan we dat efkes volhouden. Niemand weet wanneer mske weer dichtslaat en er niet meer over kan denken laat staan vertellen.

Zo was er de hond van die mensen die een nestje hadden gewild met hun hond en daarvoor waren ze op visite gekomen bij één van mskes mannekes. Ze hadden een puppietje gehouden. Toen kwamen er kindjes bij die mensen en moest de hond buiten. Aangezien de vader bij mske zat, vonden die mensen dat ze het recht hadden de zoon ook bij mske te brengen. Dàt weigerde mske.

Op een dag kwamen ze thuis van inkopen doen en hadden die mensen de hond gewoon over de poort op het koerke gezet en de stamboom in een plastic mapke aan de poort vast gekleefd.

mske en Ex hebben hem geplaatst en er zich nog slecht bij gevoeld bij. Ze hebben de man opgebeld, die zich nog boos maakte dat ze de hond niet hadden gehouden. Zo een mooie hond!

De verdommeling beet verdomd!