Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hondenpsychologie

Meestal kijkt mske niet naar het kaske, maar soms zijn er buitengewone situaties. En dan staat daar zo een programma op over honden die in de keuken hun behoefte doen. En over een hond die een andere hond niet kan zetten en altijd vecht.

mske zuchtte eens. Dat die honden in de keuken … dat is die mensen hun probleem maar dat de mannen van de teevee zo een oppervlakkige reportage maakten, daar kan mske niet bij. Oppervlakkig? Jawel hoor. In geval van dat jaloerse hondje dat altijd dat ander aanviel, wat hebben ze daar nu over gezegd? Dat de hondjes voor de deur moesten blijven wachten en als dat niet lukte moesten ze de deur dicht doen of de hond er nu tussen zat of niet.

Ze kunnen nu niet al hun geheimen prijs geven, dat is juist, maar om nu te doen of je een hond afleert van te vechten of van ’s nachts te huilen door een beetje met de deur te staan zwaaien, dat is wat al te gemakkelijk.

Previous

De geheimen van het huis

Next

De dagen van de week

1 Comment

 1. 09-11-2007, 13:19:42
  sloef
  de adder zit niet in die muur
  maar wel hier
  het is de opvoeding die het hem doet
  meer is daar niet aan se
  zonnekes zonder doeffen he
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  Sunny-Kay

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén