Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Seks in de hersenkronkel

Er was een tijd dat er gezegd werd dat diegenen die het meest over seks spraken, er net minst van terecht brachten. mske dacht er hare van, haalde haar schouders op en deed haar eigen goesting.

Onlangs las ze dat mensen niet veel over seks durven spreken. En dan krijgt mske het ook hé! Je durft niet nénénénénéééééééééné … Hoort daar eigenlijk geen sliepuit beweging bij?

Er zijn de mensen die wachten tot het uit is om de prestaties van hun ex publiek te maken en liefst belachelijk. En dan vraagt mskes eigenaardige hersenkronkel zich af waarom die mensen daarmee dan content waren toen het nog niet uit was.

Het raarste vindt ze wel diegenen die het filmen. Het valt meer en meer voor dat van die bekende ineens letterlijk en figuurlijk in hun nakie komen te staan omdat hun ex een opname gaat verkopen of publiek maakt van tijdens hun samen zijn? Waarom filmen ze dat? Gaan ze dat achteraf analyseren. “Dat kon beter hé” en “daar had je toch wat meer energie aan de dag kunnen leggen …” Of moeten ze dat bijhouden omdat ze anders de volgende keer niet meer gaan weten hoe het moet?

Zijn de mensen nu echt zo geïnteresseerd in het seksleven van een ander? Staan ze echt te wachten om te weten hoe de anderen het doen, hoe dikwijls ze het doen, wanneer ze het doen en waar ze het doen?

Over rare hersenkronkels gesproken …

Previous

Hoe heette die nu ook weer?

Next

Ochtendhistorie

1 Comment

 1. 14-11-2006, 19:02:09
  ))
  dat is hier nu toch ook een rare hersenkronkel, hahaha, waar ne mens al over denkt.
  saluukes
  http://dingskeisdebeste.skynetblogs.be
  dingske

  —————————————————————————–

  14-11-2006, 21:20:20
  let op
  die sex tapes kunnen nog gebruikt worden bij de scheiding… nu, ja, zo bekend zijn we nog niet als britney spears en Fed…
  http://kikkertjemimi.skynetblogs.Be
  lolmie

  —————————————————————————–

  14-11-2006, 21:21:23
  ge moogt hier
  gelijk geen dislectie hebben… of hoe schrijf je het…
  Anders kunt ge nog geen reactie plaatsen door dat nieuwe invoervakske… Olé fricassé
  http://kikkertjemimi.Skynetblogs.Be
  lolmie

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén