Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Baas en baaske

Wat maakt van een droomprins/es een dominante tiran (m/v) of een slaafke (m/v)?

mske zag het fenomeen al dikwijls. Eén van beiden had het voor het zeggen en de andere deed slaafs wat er verwacht werd.

En mske dacht: “dat zal bij mij toch niet waar zijn” en ze dacht: “ik wil geen tiran, maar ik wil ook geen dweil” en ze dacht: “ik doe alles ànders”.

En mske keek wat verkeerd ging en ze zag sleur. Ze zag ook een koppel dat pas gehuwd was en het meisje werd ziek en de man maakte geen eten, néén … hij gooide met de deur en riep boos uit: “de ganse straat krijgt gekookt eten en jij ligt in je bed!”

En mske bedacht dat de katholieke kerk seks voor het huwelijk verbood omdat ze wilden aantonen dat je niet onmiddellijk met het voorwerp van je adoratie de koffer moest induiken maar eerst moest zien of het op een ander vlak ook klikte.

En ze trok haar gevolgtrekkingen. En moe zei: “met jou kan geen enkele man leven” en “je gaat nog veel wenen in je leven”.

Maar mske deed haar zin en deed het anders zowel haar huwelijk als de opvoeding van haar kinderen. Ze had enkel de latent aanwezige waanzin niet gezien.

Maar ze heeft niet geweend.

Slow herinnert haar aan haar grootmoeder, zo zorgzaam, zo bezorgd en zo moederlijk.

Hij is het zachtaardigste en liefste wezen dat mske ooit kende. Hij is haar mateke, haar vriend, haar minnaar, haar man, haar alles. En diegene die Slow één haar in de weg legt zou wel eens met een woedende furie te maken kunnen krijgen.

Maar het eigenaardige is wel dat mske dit maal mske blijft en zich niet volledig wegcijfert. Ze zegt veel rapper waar het op staat en heel waarschijnlijk heeft dat te maken met het feit dat ze dan daarna niet op een nors nurks gezicht moet zitten kijken en dat haar mening ook geconsidereerd wordt.

Previous

Het oog van Zus

Next

Terug het water in

1 Comment

 1. 08-01-2004, 20:25:58
  amen
  en zo hoort het ook hé!
  have fun!
  cms
  http://cms.skynetblogs.be
  cms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén