Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De foto

mske wou al lang dat Zus een foto nam van haar met Slow. Maar ja, Het is niet omdat je een fotograaf hebt in de familie dat je op je wenken bediend wordt.

In elk geval zei mske vanavond: “volgende week laat ik mijn haar bijsnijden en de keer daarop kan Zus een foto maken”. “Wel ja” zei Slow en hij nam een handschoen die hij op zijn arm drapeerde. mske nam een stijve pose aan zoals die in de ouwe tijd gebruikelijk was en ze begonnen alletwee te schateren.

“Volgende week laat ik mijn haar bijsnijden en de keer daarop kan je een foto maken” zei mske daarna tegen Zus. “Jamaar mama, niet binnen hoor” zei Zus “buiten”.

Binnen anderhalve week? Buiten? Met een dikke palto en een hoed en handschoenen en laarzen? In het donker? Ah ja, want Zus kan nooit voor donker hier zijn.

Previous

Wat te doen?

Next

Overenweer

1 Comment

 1. 01-12-2006, 09:18:56
  foto !
  ik vind dat mooi, zo van die oude “poses”, ze tonen als geen ander de vergangkelijkheid van het leven ….en los van dat, het heeft toch iets zo een zwart-wit foto, misschien een gedacht toch…
  http://anima-negra.skynetblogs.be/
  anima-negra

  —————————————————————————–

  01-12-2006, 13:21:47

  Gelukkig zijn er altijd nog weekends, waar de zon overdag nog haar werk doet
  http://lost-soul.skynetblogs.be
  Lost Soul

  —————————————————————————–

  01-12-2006, 20:27:59
  een serieuze foto was best in een deftige zaak
  volgens mij hadden die fotografen vroeger reeds van die bewerkings-programma’s en moesten ze enkel de hoofden op hun plaats zetten, de houding en kledij was bij ieder haast dezelfde.
  koenie berlingo, die wel houdt van die ‘oude’ foto’s,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén