Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Fotoreportage van twee foto’s

mske had al een pozeke terug het idee gehad om dat postje over die kolen te maken. Maar die foto’s nemen, dat is niet zo evident als je weet dat die pc-tafel daar staat. “Je zal op je buik moeten gaan liggen” zei Slow.

Het fototoestel stond in aanslag, maar ik ging niet meer zo voor die stoof zitten en mske foeterde wat. Ik heb mijn goeie kattenhart dan maar getoond – om haar plezier te doen. Daar ging mske toch echt op haar buik liggen zeker, of beter, dat was de bedoeling want ik ben haar gaan kopkes geven. “Geen goed idee” zei mske.

De volgende keer dat ik nog eens aan de stoof zat, ging mske met haar rug naar mij staan, boog voorover en wou de foto ondersteboven door haar benen door nemen, maar ik ben dan maar tegen haar benen gaan kopkes geven. Ja kijk, ze doen hier al raar genoeg maar ze moeten het nu ook niet te gortig maken.

De foto’s zoals ze er op staan? Op haar stoel gezeten, met haar handen onder de pc-tafel en mikken. Ergens halverwege stond Slow recht en ging het buro uit en als Slow recht staat ik ook. mske grommelde en toen hij terug ging zitten vroeg ze: “wat ben je nu eigenlijk gaan doen?” “De groenten gaan halen” zei Slow. “Nu kan ik het vergeten” dacht mske maar terwijl Slow daarna in de keuken was … tada! volgende fotosessie. En toen kwam Slow terug binnen. “Aaaaaarrrggghhh!” deed mske “jij weet je momenten ook te kiezen hoor”. Ze is er maar mee gestopt, ze had twintig foto’s en ze vond dat ze het daarmee kon doen.

Oh ja, mske, is het je nu al opgevallen dat ik bij die stoof ga zitten als jij het raam openzet?

Previous

Zoneke is jarig

Next

Martell

2 Comments

  1. alé het was een moeilijke bevalling en de foto’s trekken wellicht toch op niks!

  2. wel ik had het willen zien, foto ondersteboven door je benen nemen,in mijn fantasie zag ik je al staan (lol)

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén