Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Annonce

Zoneke is thuis om te studeren. Zodoende kreeg mske gisteren een mail van Zoneke, zeggende: “Ferm auto’s, Allemaal eens nalezen, zeker de vw buggy en de lijkwagen”.

mske las en las opnieuw en wou jullie dat van die lijkwagen toch niet onthouden.

We gaan het in elk geval knippen en plakken ook, zodat die url niet nietszeggend wordt, eens die wieten die auto verkoopt.

Voor mensen die graag als Dracula door het leven gaan. Of andere die graag een goedkope, grote, nuttige Amerikaan zoeken.

Goed onderhouden auto met zuinige 6 cil in lijn 4200 cc en automatische boite, bouwjaar 1980 dus 30 eurokes tax per jaar. Prima chroom, prima lak, prima mecaniek alleen het interrieur moet wat opgefrist worden ( ik denk dat er is iemand in ontploft is ; met dat warm weer dat we gehad hebben deze zomer ). Ja dat kan in elke auto gebeuren hé maar allez hij is wel goedkoop hé. Zelf de achterbank is er nog bij, altijd nuttig voor romantische momenten met u partner (wie dat ook mag zijn).

Buiten dat het interieur wat lekt heb ik ook vastgesteld dat de carburator ook een beetje lekt aan zijn pakking. Dus beter komen halen met aangepast transport ik wil dit ding hier niet in de fik staan hebben voor de deur.

Er loopt hier al een buurtonderzoek naar mij omdat ik mijn huisaffal verbrand in mijne hof en dat geeft soms een beetje rook- en geurhinder. Maar dat laatste komt van mijne auto denk ik. De mensen kunnen nix meer verdragen!

Zo hebben ze ook kretiek op mijn kruidentuin …onkruit noemen ze dat! Maar het zijn dure plantjes die ik nog geërft heb van Bob Marly. Ik denk dat ik ze ga verplanten op mijne warme zolder want der komt ni veel schot in.

Ja geburen …ge moet er geluk mee hebben.

Zo hebben ze ook iets tegen mijne hond Blackie . Maar de schult ligt bij mijn overbuur. Als die zijn kippen in een kooi steekt dan kan mijne Blackie ze niet doodbijten hé! Walla zo simpel is da ; maar nee altijd moeilijk doen en zagen bij de pollis en klacht indienen tegen mij i.p.v. een beetje begrip te hebben dat men altijd een beetje verandert is als men uit de gevangenis komt.

En dat kwam ook door mijne Blackie, die heeft namelijk een slecht sexleven. En ik als gevoelige persoon en uit puur medelijden heb ik mijn hond een beetje liefde gegeven. Maar toen kwam de postbode, vroeger als verwacht en genezen van diene hap dat hij van Blackie gekegen hat vorige week. Toen die door de brievenbus van onze voordeur keek schrok hij zich nogal en schoof daarbij uit op een worst (je weet wel) van onze Blackie.

Toen was het hek helemaal van de dam en is de mizerie begonnen.

Gelukkig heb ik nog mijne Blackie en komt er soms iemand van Kapaza eens naar mijn auto’s kijken, anders zou ik héél eenzaam zijn.

Ben precies een beetje afgeweken van mijn beschrijving maar het doet goed als een mens zijn hart eens kan luchten!

Ik dank u.

ps: de koffie staat klaar
(suiker zelf meebrengen; Blackie heeft alles opgegeten)

Previous

Johan Janssens

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 06-12-2006, 13:34:25
  =^..^=
  héérlijke advert.!!!!! Ik heb genoten én gereageerd… zoiets origineels verdient dat wel!!!

  http://talleke.skynetblogs.be
  Talleke

  —————————————————————————–

  06-12-2006, 20:04:14
  Tis wel
  een heel originele wagen, maar toch wat luguber…
  Grtjs!
  http://fozzy1.skynetblogs.be
  fozzy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén