Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Opsporing verzocht: stem

“Mama wat zeg je?” vraagt Zoneke aan de telefoon en mske probeert wat luider te spreken. Probeert, want haar stem is al de ganse dag nogal zwak en raspend. “Ik denk dat ik het van de kindjes heb overgenomen” zegt mske maar het helpt niet. Amke en Ella spelen luider dan mske kan spreken en mske zegt dat ze zondag wel alles zullen bijpraten.

“Mama, waar zit jij ergens, ik hoor je bijna niet” zegt Zus nog geen kwartier later aan de telefoon en mske probeert wat luider te spreken. “Aha!” zegt Zus “ik heb het je doorgegeven”. Dat is natuurlijk óók mogelijk. Het lijkt er op of mskes volledige nakomelingschap gezamenlijk ziek geworden is. Bij nader inzien zal het eerder van Zus komen, want de kindjes hoestten en dat deed Zus niet en mske ook niet.

Ik zal je een pot thee maken” zegt Slow en zet even later een dampende pul vol met thee bij mske.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Lummeluitstap

1 Comment

 1. 08-12-2006, 23:47:46
  Dag
  je kan ook altijd overwegen om een griepprik te halen,
  al schijnt u niet hoog op te lopen met dokters.
  Tot ziens
  http://dark-and-light.skynetblogs.be
  Chili-Pepper

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén