Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

We houden niet van gebreide eindes

Aangezien mske niet veel van zeg is momenteel, zal ik dan maar eens vertellen dat ze daarnet tegen Slow zei, dat, als Lynley zó afloopt, ze hun tijd verdoen voor de TV. Het zal dan wel de realiteit weergeven, maar om die te zien moeten ze niet naar TV kijken, dat maken ze nog dagelijks mee.

En deze week had mske ook al iets over “Danslararens aterkomst” gezegd. Ze zei dat dat goed was tót een kwartiertje voor het eind. En dat het er toen op leek of de makers hadden gedacht van: “oei, de tijd is bijna om, rap een einde aan breien”. En dan kwam er zo een rommelig einde dat het ganse ding verknoeide.

Televisie … mske kijkt nu wel terug meer. Maar op deze manier had het altijd moeten zijn, er wordt gekeken naar iets dat afgesproken is en als er niks te kijken is, kijken ze niet.

Er zijn dan wel programma’s die Slow bekijkt maar mske niet. Zoals die slimste mens en aanverwanten, dat interesseert mske niet.

Previous

Vervolg van de betonblokken

Next

De lente op komst

1 Comment

 1. 14-01-2007, 00:33:37
  =^..^=
  zeg maar tegen MSke als ze hare Slow ooit ne keer beu geraakt, dat ze hem mag doorsluizen naar mijn bazinneke. Zij kijkt wél graag naar “de slimste mens” en dan kan ik eindelijk eens ergens anders op mijn gemak gaan liggen. Tot er iets interessants over poezen getoond wordt op diejen teevee
  )
  http://talleke.skynetblogs.be
  Indy, Talleke’s kater

  —————————————————————————–

  14-01-2007, 11:59:32
  Hm …
  Zeg Indy, ik heb dat gezegd maar ik peis dat mske doof is vandaag.

  ;-D
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  Sloef

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén