Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het oude is verwerkt

Wat eigenlijk als een soortement grap begon is uitgegroeid tot dit.  Er was een tijd dat we meer wisten te vertellen dan er tijd in een dag was. Soms stonden er vier berichtjes per dag, meestal waren het er meer.

Momenteel echter is er weinig tijd, moet mske snel snel snel zaken vertellen en wat blijkt? Eigenlijk heeft ze niet veel zin meer om oude dingen op te rakelen. Ze denkt dat ze alles verwerkt heeft door het blog. Al denkt ze soms nog wel eens “waarom dit” en “hoe was dat nu mogelijk”. Er over vertellen heeft geen zin meer, zegt ze, laat staan schrijven.

Net nu ik probeer om de berichten te plannen voor Slow en mske ’s morgens vertrekken.

En er zijn anecdotes genoeg te vertellen over wat er tijdens de dag gebeurt, maar mske wil bepaalde zaken toch in de anonimiteit houden. Ze zegt dat die dingen beter op een ander blog zouden thuis horen, maar aangezien we al genoeg te doen hebben om dit deftig te doen, zal er zeker geen tweede blog komen.

Minder berichtjes schrijven zal de enige oplossing zijn. Er komen toch minder bezoekers en minder reacties. Of dat nu te maken heeft met de dagelijkse afwezigheid of dat het een algemeen fenomeen is, laten we efkes in het midden.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

18+

1 Comment

 1. 22-04-2007, 19:51:32
  Volgens mij
  beiden ! Er zijn minder bezoekers, wordt overal gemerkt en door het zonnige weer, vermoed ik, minder reactie’s. Ik ben hier al dikwijls komen lezen, maar als ik niets zinnig te reageren heb, doe ik het ook niet.
  Ik doe ook niet mee aan reactie’s plakken en gewoon een goeiendag zonder meer komen zeggen. Maar dat het kalmer is in blogland is een feit ! Ach voor mij is het zolang ik mijn ei (en dan soms nog, alles vertellen kan je niet) ietwat kwijt kan, ist goed)))))))
  Groetjes !
  http://dendwarsligger.skynetblogs.be
  nicole

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén