Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vallende dromen

Al heeft mske nooit veel in dromen geloofd, toch zijn er momenten geweest dat ze dromen bepaald beangstigend vond. Maar deze week las ze toch ergens iets, dat bleef en blijft hangen, namelijk als je droomt dat je valt zou dat volgens de schrijver betekenen dat het gevaar dreigt dat men aan het eind van zijn krachten raakt.

En wanneer droomde mske dat ze viel? Ergens tussen haar zevende en haar twaalfde. De dromen kwamen regelmatig terug en zelfs de smak van het neerkomen kan mske zich nog goed herinneren, want die maakte haar wakker.
 
Het waren twee dromen die elkaar afwisselden.

 • Of ze reed met haar fiets op een lange verlaten baan en reed er af, de afgrond in.
 • Of ze viel, samen met zwarte steenkool, in een bodemloze put.

Hoe kan een kind van nog geen twaalf aan het eind van zijn krachten geraken? Niet aan denken mske, niet aan denken. Je hebt het achter je gelaten!

Previous

Doel geraakt

Next

Waar zit die gave dan verstopt?

1 Comment

 1. 10-02-2008, 23:50:05

  Ben effe gaan kijken in het dromen ABC.Vallen = onzekerheid, angst een doel niet te bereiken. Val = een niet voorziene valkuil.

  Geen belang

  —————————————————————————–

  11-02-2008, 18:42:11

  Was een stukje vergeten : kolen = voorraad van een grotepotentiële energie & kracht, put = diep gevoel, bron van inspiratie,baan of weg = lot door het leven, fiets = succes na zich lichamelijk ingespannen te hebben,bezig je lotsbetemming te vervullen

  Geen belang

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén