Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Er was eens …

Een blog en een blij muziekske. En toen die twee, door samenloop van omstandigheden, tesamen kwamen, werden ze onafscheidelijk.

Er waren geen problemen want als mske naar de radio wou luisteren, zette ze het blij muziekske gewoon af door zonder control op de reactieknop te drukken. In die tijd was de reactie nog een popup.

En toen veranderde Skynet de bloginstellingen en was dat geen popup meer. mske ergerde zich soms aan het blij muziekske en ze begon te denken van het weg te doen. En er werd al eens het idee geopperd om een aan- en uitknoppeke te zetten. Er kwam een klein spelerke dat goed paste in de, toen nog, gele muur.

Bij het verven van onze muur hielden we dan ook geen rekening met het spelerke, want het stoorde niet.

Op een dag echter, moest mske de Real Player laden om iets van The Proclaimers te kunnen zien. En die Real Player, dat sakkerse ding, die zette daar zo een monstrueus stuk speler, dat mske achterover sloeg met stoel en al. Bovendien had die alle muziekbestanden in Real Player gezet. Ze smeet die Real Player er terug af. Maar toen kon ze The Proclaimers niet meer zien en zette hem er terug op, waarbij ze hem minutieus onderzocht. En ze vond de instellingen.

Toen ze de updates van de Media Player installeerde werd ons spelerke zo schoon zwart, net of hij voor onze grijze muur gemaakt was.

Vanmiddag moest mske voor iets Itunes laden. Dat was ook nogal een affaire. Ze kon niet horen wat ze wou horen want ze moest Itunes downloaden en als ze dat wou doen, zei het ding dat die er al op stond. Overschrijven dan maar. En toen bleek dat hij dingen samen zette en ging samenwerken met Quick Player, die hier ook al op de pc stond.

Ons schoon zwart spelerke was weer veranderd in zo een mottig ding en mske onderzocht zowel Itunes als Quick player maar vond het probleem niet. Ze smeet Itunes er af. Dat hielp niet. Ze heeft Quick player er dan ook maar af gekeild.

En niemand zou dat ooit geweten hebben, want niemand zou dat ooit gezien hebben, behalve mske en ik. Maar mske kijkt liever naar een schoon spelerke en bovendien vindt ze het niet gepast dat er hier spullen op die pc komen te staan die peizen dat ze hier de zaken een beetje naar hun hand kunnen zetten.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

mske wil uitspreken

1 Comment

  1. 22-02-2007, 16:44:00

    Het muziekspelertje wordt aan de (blog) bezoeker getoond volgens de muziekspeler, die de bezoeker op zijn computer heeft staan.

    Ik heb Windows Media Player en ik krijg dus jouw spelertje altijd zo te zien

    Ik erger me ook suf als je eens zo’n andere muziekspeler moet downloaden en die dan heel je computer op stelten gaat zetten… Alle bestanden van andere icoontjes voorziet.. grrr..

    viviane

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén