Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slaapverwekkend spannend

Straks TV kijken, Cold Case. Dat is nu al om 19.40u, dat hebben we al gezegd. Het moest uit de weg van dat gedoe. Wat mske nu stoort dat is, dat ze, voor de series beginnen, eerst nog wat publiciteit maken over Big Brother met enkele rottige fragmenten, tijdens de series, nog wat publiciteit maken over Big Brother met enkele rottige fragmenten en dat ze, als ze vijf minuten te laat zijn nog efkes moeten zeggen dat het na de serie Big Brother is.

De mensen die dat willen zien, zullen wel kijken zeker?

Waarbij we nog efkes gaan vertellen dat Slow en mske gisteren alletwee in slaap gevallen zijn. Tijdens de publiciteit vraagt mske: “wie is die vent met zijn oorbellen nu?” Waarop Slow antwoordde: “ik zou het niet weten, ik heb enkel nog gezien dat …” en hij haalde iets van de eerste vijf minuten aan. Na de pauze heeft hij dan zijn slaapke voort gezet.

Previous

Het stadspark

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

  1. 14-03-2007, 21:06:28

    Hahaha dat heet dan rustig naar tv kijken.
    groetjes en slaapwel voor straks)
    http://emmy.skynetblogs.be
    emmy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén