Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Dat laatste nippertje

Dinsdag wou mske nog eens wat fietsen, maar Slow bedacht dat ze misschien naar Bad Company konden kijken. Ze hebben er naar gekeken en het was doenlijk, met uitzondering van een paar achtervolgingen te veel.

Maar! Als mske ooit eens een film zou maken, als dat ooit zou gebeuren, dan zou ze, in geval daar een scherpstaande bom in voorkomt, nooit tot de laatste seconden wachten om die bom te ontmantelen. Kwestie van eens origineel te zijn. Dat is nu bij elke bom dat ze die tikker laten zien en horen en van die zenuwvretende muziek geven. Het is gewoon niet spannend meer omdat iedereen toch weet dat dat ding niet gaat ontploffen.

En als ze die een half uurke voor ontploffing uitschakelen, kunnen ze de gewonnen tijd gebruiken om publiciteit te geven en niet meer tussen de film want enerzijds trachten een film maken om je nagels op te vreten tot achter je ellebogen van spanning, maar daar om de tien minuten, gedurende tien minuten publiciteit tussen geven, dat is pas een anticlimax.

Slow en mske overwegen om in het vervolg op te nemen wat ze willen zien en dan kunnen ze de publiciteit door spoelen. Alleen … hoe moeten ze dat dan oplossen als ze willen kijken naar iets dat al opgenomen is terwijl ze iets anders willen opnemen?

Previous

En de paraplu bleef droog

Next

Alle kleuren van de regenboog

3 Comments

  1. wij hebben tv-vlaanderen en met de ontvanger daarvan een soort digibox kun je 2 programmas opnemen en een opgenomen programma bekijken.wij spoelen al jaren de reclames door!en het grappige is,als we dan eens life kijken en het is reclame,we automatisch naar het bakje reiken om door te spoelen.groetjes en goe weekend nog

  2. Mske je vergist je, er zijn wel kiekens met haar. Angora kippen bv hebben haar en geen pluimen.

  3. ms

    @ Guusje : in ons geval zouden we denkelijk gewoon een tweede videorecorder nodig hebben. Naar de ene kijken, terwijl de andere opneemt.

    @ Liliane : 😯 Hopelijk moeten die niet gekamd worden.

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén