Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Grapje!

En er was ooit de erg lieve collega van mske. Hij zag er lief uit en hij was het ook. Het was dus zeker al geen ellebogenwerker en ook geen mouwveger. Hij en mske kwamen dus best overeen. Maar hij was ook niet doortastend genoeg om een goed verkoper te zijn, wat hem uiteindelijk zijn ontslag opleverde. Maar eer het zover was, kwam er eerst die hele drukke zomer waarin hij mee de survey’s moest gaan uitvoeren.

De Amerikaanse dame was van het grappenmakerstype en toen hij dan ook argeloos in de kelder afdaalde, deed ze snel de deur dicht en op slot en zei met heksenstem: “hi hi, I’ve got you!” “Let me out” had hij op huilerige toon geroepen. Ze heeft hem achteraf getroost en hem een cognacske gegeven om bij te komen. Ze vertelde later aan de telefoon: “I felt like his mother”.

Previous

Het blog anders bekeken

Next

Het olifantengeweer

1 Comment

 1. 24-03-2007, 21:08:58
  Leuk
  Leuke moeder
  die je in de kelder opsluit!
  Groetjes
  http://ploeg4b.skynetblogs.be
  emiel

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén