Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Een kwestie van ervaring

Soms vervloekt mske haar geheugen hartgrondig. Er zijn dingen die ze liever zou vergeten. En er zijn de dingen waarvan ze het nut niet inziet om ze te onthouden. Zo kan het zijn dat ze gisteren op stond, de datum zag en ineens een popup in haar hersens kreeg van: “vandaag zijn moe en va 54 jaar getrouwd”.

“Kon ik dat geheugen maar leeg maken zoals dat van een pc” zegt mske dan.

Maar er zijn ook de dingen die ze wel zou willen vergeten maar die ze beter niet kan vergeten. Moeilijk? Neen hoor, maar als je bepaalde dingen zou vergeten, zouden ze je een tweede keer kunnen overkomen. “Ervaring” noemt men dat, geloof ik.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Verloren heimwee

1 Comment

 1. 05-05-2007, 21:07:42
  zeef
  hmm, geheugen…wat is dat?
  koenie kiplekker,met zijn alzheimer light,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén