Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Druk, drukker, gedrukt

Het begon met de evenementen. Dat denk ik toch, want vroeger zou mske geen verjaardag vergeten zijn. Maar toen met de evenementen … “ai” zei ze toen ze terugkwam van Rotterdam “Nichtje haar verjaardag vergeten” en ineens bedacht ze dat ze aan die van Neefke ook al niet had gedacht. Oh neen, en aan die van G. van Gettie ook niet. Wat was er gaande, net nu ze zich zo een voorraad verjaardagskaartjes had ingedaan?

mske kocht zich een verjaardagskalender, voor de eerste keer vanzeleven. Alleen … die is nog leeg. Ah ja, want ziede, als mske iets in ’t schoon wil schrijven, dan gaat het fout. En dus wou ze van die doordrukletterkes kopen, maar dat heeft ze nog niet gedaan.

Ondertussen is ze er half in geslaagd van Bollie’s verjaardag te vergeten. Neen, dat is niet waar, op Bollie’s verjaardag zelf dacht ze er aan en belde op, maar het kadooke dat ze voor Bollie had, had ze de zondag ervoor vergeten afgeven zodat Bollie haar verjaardagskadooke pas gisteren kreeg.

En ja, gisteren … gisteren negen jaar geleden postte ik het eerste postje op het blog. En daar heeft mske niet aan gedacht. Ik ook niet trouwens.

Gelukkig was er mizzD. Die deed er ons aan denken. Ze is een lopende kalender, zegt ze zelf, we zouden het nog moeten gaan geloven.

Toch eens werk maken van die letterkes? Of ineens maar een postjes voor het komende jaar op 1 april voor de blogverhuisverjaardag en op 7 juli voor de blogverjaardag in de planning zetten?

Previous

De voorbereidingen

Next

Lap!

4 Comments

 1. Haha..ik zou je er nog aan herinneren ook dan hoor..ik vergeet zelden een verjaardag..of een bijzondere dag..zelfs als die dagen helemaal niet zo bijzonder of om te vieren niet meer zijn..het is eigenlijk een beetje een vloek!
  Maar nette letters op een verjaarsdagskalender..?? als het er maar stáát zou ik denken hoor!

 2. Gettie

  G. had zo hard geweend door de negering van zijn verjaardag door mske. hahaha.
  Inderdaad, zoals mizzD zegt, op mijne verjaardagskalender staan rood, groen, blauw en ook doorhalingen (ah ja, er vallen soms mensen uit de gratie hé).

 3. Allemaal goed en wel van die verjaardagskalender en al is die schots en scheef ingevuld…je moet er ook op kijken hé…dat vergeet ik wel eens.Daarom is het beter het aan Mizzd over te laten om jou eraan te herinneren,hahahah!

 4. Soms ben ik ook de verjaardag van vrienden vergeten. Maar nu hang ik mijn verjaardag kalender in de toilet waar het elke morgen kijkt recht naar me

  Groetjes

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén