Witte marsen hier, witte marsen daar. Allemaal heel schrijnend. Heel den Belgiek staat op zijne kop voor maar weer eens een geval van zinloos geweld. De benaming alleen al! Zinloos geweld, nutteloos geweld …

Bizar is echter dat er niemand piept als dat iemand overkomt die niet op de drempel van het leven staat. Dan mag dat precies. En dan die verwoordingen in de kranten. De overvallers raakten binnen via een list! Ze hebben gewoon gebeld verdorie! Maar ja, op die manier geschreven lijkt het er wel op dat mensen van 70 zich wel laten rollen hé!

Voor diegenen die niet weten waar het over gaat … over het zoveelste geval van een overval op oudere mensen bij hen thuis. Net of dat niet bepaald verontrustend is. Bij je thuis mag je verwachten veilig te zijn.

Een maatschappij die zijn kinderen niet kan beschermen deugt niet, maar een maatschappij die haar ouderen niet beschermt ook niet!