Ooit had mske katsjoe botten. Die waren niet zo lomp als het standaard model van katsjoe botten en mske vond die goed, want die slokten en sleften zo niet als ze daarmee rondliep. Op een zeker manier waren die zelfs lichtekes elegant te noemen.

Toen ze van het wat-was huis naar hier verhuisden, kwamen die botten niet meer mee, want de katsjoe was verduurd en ze zou die toch niet nodig hebben, want na de nodige uitleg aangaande die beek, wisten ze dat ons huis dan wel op de eerste rij stond om alles te zien, maar dat het water eerst de straat, richting andere brug zou inlopen eer het terug begon te stijgen. En dat is een veel te technische uitleg om hier te zetten. Logisch gezien staat dit huis droog.

Gisteren echter kwamen Slow en mske tot de bevinding dat ze hier op een eiland zaten. Als je er af wou, moest je de auto riskeren of er door waden en dat zonder katsjoe botten?

Ze gaan dus elk terug een paar aanschaffen. mske zegt al dat ze zeker geen van die lompe wil.