Omdat ik, volgens hem, teveel lawaai maak, heeft Slow liever niet dat ik ’s nachts de gang in geraak. Dan wordt hij wakker.

Van mske zou dat wel mogen, want ze zegt dat dat wel eens kan voorvallen, maar dat dat meestal niet waar is.

Dus laat Slow ’s morgens als hij op staat de deur open en kan ik de gang in. Ik zit dan gewoon op de bovenste trap of achter het hoekske van de zoldertrap op mske te wachten.

Vanmorgen ben ik echter doef doef doef de trap op gestormd en heb voor haar deur gaan miauwen. Ik kan eigenlijk niet echt miauwen, dus heb ik dat maar heel rap op gegeven en ben doef doef doef de trap afgestormd, om hem direct daarna doef doef doef terug op te stormen.

Toen mske opstond zat ik mooi te wachten tussen de deuren van de gastenkamer en de kleedkamer.

En nu ga ik boven eens gaan kijken of ik daar niet ben!