Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Op het scherm

Slow is efkes teevee gaan kijken

Ik kijk uitdagend … misschien laat hij me zitten

Previous

Een beetje mijn gedacht

Next

The place to be

1 Comment

 1. 25-08-2007, 16:15:28
  weer ff
  ik vind de commentaar achter de foto’s
  al even leuk!

  Sunny-Kay

  —————————————————————————–

  26-08-2007, 12:19:43
  wat…
  ben je mooi, Sloef. Je doet me denken aan een prachtige kater die we als kind hadden. In die tijd waren er nog geen computers, maar o zo veel tijd om met de katten te spelen (we hadden er altijd een stuk of wat). Ik mis het strelen (de aanwezigheid) van een kat, maar dit maakt het vandaag een beetje goed.
  http://toblogornottoblog.skynetblogs.be
  sodade

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén